Spring til indhold

Stestrup Skole

Frihedsforsøget handler om at udfordre rammerne og lege med indholdet. Det er en proces, hvor man skal turde prøve. Hvor intet vover - intet vinder. Friheden mærkes først, når man tør give slip på kravene.

Nye fag

Kulturfag
På Stestrup Skole har vi lavet Kulturfag, der er en sammensmeltning af Kristendom og Historie. Det er hver onsdag og foregår som projektdage, der tager afsæt i sæson og årstid, så eleverne har undervisning om det, der er aktuelt i kalenderen.

Sprog
Der er faget Sprog, der giver friere rammer til Tysk og Engelsk - og ikke mindst mere tid.
I SFO'en er der to lærere om ugen, eksempelvis tre dage om ugen i 45 minutter, så overgangen mellem skole og SFO bliver mere flydende.

BRIK
Det er en sammenføjning af fagene - Kristendomskundskab, Billedkunst og Natur og Teknologi - og her kan vi igennem året komme ind på alt lige fra pindsvin til Minecraft til læren om Egypten og hele deres fascinerende historie.
Vi får altid produceret de flotteste ting, som vi herefter kan pryde indskolingsgangen med. 

Mad og Snit
Indskolingen er sammen på kryds og tværs og deles op i to hold. Det ene hold får lov at gå i træværkstedet og prøve kræfter med hammer og sav, mens det andet hold lærer de basale madkundskaber og hjælper til med at lave den mad, man i SFO'en spiser til eftermiddagsmad.

Kom tættere på det nye fag her:

Mad og Snit

Læs om vores dagligdag på skolen her:

Stestrup Skole på Facebook

Kortere skoledage

På skolerne i Stestrup og Ugerløse er der kortet 10 minutter af den store pause hver dag, hvilket givere kortere dage, flere lærerressourcer i timerne og mulighed for, at eleverne får mere plads til fritid og kan bruge deres energi bedst.

 

                         

Læs mere om den fælles proces her

 Feedback

Sidst opdateret

31.01.2023

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson

Følg Stestrup Skole på Facebook

Fælles elevrådsmøde den 27. januar 2023

Ugerløse/Stestrup/St. Merløse Skoles vision

"Vi ønsker at bidrage til at (ud)danne vores børn, så de drives af nysgerrighed, tør stille spørgsmål og eksperimentere samt udvise respekt og forståelse for andre."