Stestrup Skole

Tanker tænkes og Skoleforum inddrages til idégenerering omkring frihedsforsøget på Merløse/Ugerløse/Stestrup Skole

Det nye Skoleforum for St. Merløse/Ugerløse/Stestrup Skole har holdt deres første forældremøde. Referatet kan læses her:

Referat af møde 17. maj 2021

Fælles elevrådsmøde 8. juni 2021

Elevrådet fra St. Merløse, Stestrup og Ugerløse har tirsdag den 8. juni været samlet i Tølløse.

09.06.2021

Marie Korsgaard Stange

Flad ledelsesstruktur

For St. Merløse, Ugerløse og Stestrup skole har Udvalget for Børn og Skole godkendt en dispensationsansøgning, som led i frihedsforsøget. Det betyder at skoleledelsen her varetages sideordnet og fælles mellem de tre nuværende ledere af skoleafdelingerne.

Ugerløse/Stestrup/St. Merløse Skoles vision

"Vi ønsker at bidrage til at (ud)danne vores børn, så de drives af nysgerrighed, tør stille spørgsmål og eksperimentere samt udvise respekt og forståelse for andre."

"Elevrødderne" mødes 8. juni

8. juni er der fælles arbejdsdag for elevrådene i Merløse, Ugerløse og Stestrup. De hentes med bus fra morgenstunden og kører til no 1 lokalerne i Tølløse. På billedet er elevrådet i Merløse i gang med deres forberedelser til dagen.

Frihed, Faglighed og Fællesskab – og naturligvis pizzaer til frokost!