Jyderup skole

Kortere skoledage, fagblokke i kultur, natur og krea og fordybelsestime for de ældste elever er blot noget af det nye, der sker sammen med frihedsforsøget.

Det sker efter sommerferien

Et nyt skoleår står på spring og sammen med skoleårets begyndelse til august, søsætter vi en række spændende forandringer på Jyderup skole. Forandringerne er skabt med udgangspunkt i de input vi har modtaget fra elever, forældre og medarbejdere, da vi i et kort intro-forløb i foråret, inviterede til upload af gode idéer til fremtidens Jyderup skole.

Til august starter et rigtig interessant arbejde med frihedsforsøget, og her inviterer vi jer med - igen. Det er vigtigt for os at alle elever, forældre, medarbejdere og borgere kan følge med i tilblivelsen af vores fælles skole, og derfor synliggør og inddrager vi så meget, vi kan.

Vi glæder os til at kunne dele og udvikle skole sammen med jer.

Nyt fra næste skoleår august - oktober

• Kortere skoledage
  • Flere voksne omkring klasserne
  • Fagblokke i kultur, natur og krea
  • Fordybelsestime for de ældste elever
  • Vi afprøver nye idéer i kortere perioder fremtil efterårsferien

En teaser til frihedsforsøget

Kig med i videoen og sæt dine tanker fri - efter sommerferien inviterer vi dig med til at idéudvikle på Børnenes skole.

Vi glæder os og vender stærkt tilbage!

Tidshorisont

Fra nu til 1. april 2021

Dialoger indledes lokalt med medarbejdere, elever (elevråd) og forældre (Skolebestyrelse) og andre interessenter på Jyderup Skole.

1 april til 1. august 2021

Skolerne i Holbæk –”Lokal dialog og inddragelse” faciliteres lokalt på skolerne, og/eller af fagcenter/projektgruppe

Drømmescenarier deles.

• Dialoger udvides lokalt med medarbejdere, elever og forældre