Få overblikket. Her kan du læse nyheder fra frihedsforsøget Børnenes Skole.

Der er mange nyheder, når man gentænker folkeskolen.

Her på siden finder du både nyheder fra de enkelte skoler og fra frihedsforsøget generelt. Du kan også se, hvad andre skriver om Børnenes Skole.

Aftale om skolefrihed underskrevet
29.06.2021

Der er nu formelt sat underskrift på den velfærdsaftale, der de kommende tre år sikrer skolerne i Holbæk Kommune ekstra frihed.

COI skal hjælpe Holbæk med at forny folkeskolen
22.06.2021

Holbæk Kommune er gået sammen med Center for Offentlig Innovation (COI) for at løfte innovationshøjden på folkeskolernes frihedsforsøg.

Frøene er sået til samarbejde mellem Esbjerg og Holbæk
26.05.2021

Hvordan kan vi arbejde sammen og udvikle nye ideer? Det er udgangspunktet for det spirende samarbejde mellem Holbæk og Esbjerg kommuner under frihedsforsøget.

Leg med hjernen og lad ideerne flyve
23.04.2021

Hvad har en biograf, en cirkusartist og frihedsforsøget på Holbæks folkeskoler til fælles? Faktisk en del, for frihedsforsøget lægger op til, at skolerne tænker innovativt, og det kan biografen og cirkusartisten hjælpe med.

Forventninger og frihed til skolerne
23.04.2021

PRESSEMEDDELELSE | Kommunalbestyrelsen har opstillet mål, retning og ganske få ”hegnspæle” for frihedsforsøget Børnenes Skole.

Elever brainstormer
20.04.2021

Eleverne på Ågerup- og Vipperød Skole har deltaget i en kæmpe brainstorm om deres drømmeskole.

Nye skoleledere på plads
19.04.2021

PRESSEMEDDELELSE | Der er både nye og kendte ansigter blandt de elleve nye skoleledere i Holbæk Kommune. Alle har stærke profiler og brænder for frihedsforsøget Børnenes Skole.

Ny mulighed for at droppe nationale test
19.04.2021

Folkeskolerne i Holbæk Kommune får nu mulighed for alligevel at slippe for at lave nationale test. Det skyldes frihedsforsøget Børnenes Skole.

Stor frihed til skolerne
09.12.2020

En række partier i Folketinget indgik i december måned 2020 de velfærdsaftaler, som frihedsforsøget skal bygge på. Det giver Holbæk og Esbjerg Kommuner udstrakt frihed på skoleområdet.

Folkeskolen nævnt i statsministerens åbningstale
07.10.2020

PRESSEMEDDELELSE | Holbæk Kommune er én af i alt syv kommuner, der blev nævnt i statsministerens åbningstale. De syv kommuner skal ifølge statsministeren sættes fri fra regulering og bureaukrati på forskellige velfærdsområder.

20.04.2021

Henrik Hyldgaard Schmidt

Sagt og skrevet om Børnenes skole