St. Merløse Skole

Tanker tænkes og Skoleforum inddrages til idégenerering omkring frihedsforsøget på Merløse/Ugerløse/Stestrup Skole

Lærere og pædagoger på St. Merløse Skole skal, frem til sommerferien, på jagt efter det spor skolen skal følge i forhold til at lave deres drømmeskole og SFO

St. Merløse/ugerløse/Stestrup Skoles vision:

"Vi ønsker at bidrage til at (ud)danne vores børn, så de drives af nysgerrighed, tør stille spørgsmål og eksperimentere samt udvise respekt og forståelse for andre."

Det er med udgangspunkt i visionen at lærere og pædagoger skal tænke nye tanker og idégenerere med henblik på, at finde frem til det spor der skal følges ind i Frihedsforsøget. Når medarbejderne er "på sporet" skal elever og forældre også inddrages i processen.

Herunder lidt billeder fra lærernes opstartsmøde:

På personalemøde den 19. maj udvalgte St. Merløse Skole og SFO fire overskrifter for de kommende år.

• Fællesskab
  • Faglighed og fordybelse
  • Bevægelse
  • OmVerden

Der arbejdes videre i tre team og bestræbelsen er, at der den 9. juni kan træffes nogle beslutninger omkring næste skoleår.

Program for møde den 19. maj 2021

Ideer - trin 2 i processen

Fælles forældremøde torsdag den 12. august

Der var møder i alle klasser og et fællesmøde hvor personalet blev præsenteret.

Fælles elevrådsmøde 8. juni 2021

Elevrådet fra St. Merløse, Stestrup og Ugerløse har tirsdag den 8. juni været samlet i Tølløse.

09.06.2021

Marie Korsgaard Stange

Flad ledelsesstruktur

For St. Merløse, Ugerløse og Stestrup skole har Udvalget for Børn og Skole godkendt en dispensationsansøgning, som led i frihedsforsøget. Det betyder at skoleledelsen her varetages sideordnet og fælles mellem de tre nuværende ledere af skoleafdelingerne.

Ugerløse/Stestrup/St. Merløse Skoles vision

"Elevrødderne" mødes 8. juni

8. juni er der fælles arbejdsdag for elevrådene i Merløse, Ugerløse og Stestrup. De hentes med bus fra morgenstunden og kører til no 1 lokalerne i Tølløse. På billedet er elevrådet i Merløse i gang med deres forberedelser til dagen.

Frihed, Faglighed og Fællesskab – og naturligvis pizzaer til frokost!